HomeЛюди и блогиRelated VideosMore From: Vorbeşte Moldova

55. Vorbește Moldova "EXPLOZIE ÎN MAGAZIN" 22.03.2018

115 ratings | 33870 views
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (35)
Elenancu Ungureanu (1 month ago)
mutu fute pamantu e vb romaneasca
Dorin Chirchelan (3 months ago)
Cu 5 min. mai înainte, el intrase cu grenada în alt magazin, lângă stația de troleibuze. Dar a fost dat afară. Însă patronul acelui magazin nu a chemat poliția.
Alea Mi (4 months ago)
Тражець атенция кум журналиста ворбеште))) хахахаха косит ла ромынкэ, офффф мий гряцэ вэ спун синчер,
Alea Mi (4 months ago)
Ладно лимонка пе русэ, гранадэ пе Молд. Дар ну-ка гренадэ дракулуй ши найбий де лимба ынтоарсэ
Alea Mi (4 months ago)
Ын гыт ымь стэ дибилизму эста!!!! Де че нуй аша кум а фост кындва????
Alea Mi (4 months ago)
Кимозэ, гринадэ, мать мия че лимбэ доамне???? Ну ынцележь нимик дин ворба лор!!!!ыц вине сэ плечь ку тот ку копий ши фамилия тоатэ дин цара аста стрикатэ!!!! Оамень бунь ной ам ынвэцат о алтэ лимбэ, ну-ка кинуиць лумя, кэ эштя че ну-ка методом сэ не експликэм аша кум вой "фрумос ши корект" не симцим ниште прошть ын фаца воастрэ!!!!!!!!
INNA Inna (9 months ago)
Bun
Natalia Malenchi (9 months ago)
Bine face Doamna Natalia, că nu citeste comentariile.
Jeny Lily Cristea (9 months ago)
daca si la Moldova au ajuns sirieni , e clara treaba , mai rau de atat nu se mai poate
giancarlo mura (9 months ago)
SIRIANUL DA DOVADA DE PATRIOTISM ROMANESC,el ,unul, face cat un milion de maldavani ,care nustiu ce identiatate,RUSINE VOUA ca dati dovada de incultura!
Del Piero (9 months ago)
De ce nu sunt interogari fata de angatii alimentarei , ma refer la vinzatoare nemijlocit ???!!
Marcel Britcar (9 months ago)
Hai desteapto te-ai luat de omul în vârstă cu întrebările tale proaste
Olesea Lazar (9 months ago)
Doamna Cheptene,nu dați dovadă de profesionalism! deveniți enervantă cu întrebările și atitudinea pe care o aveți!
giancarlo mura (9 months ago)
D-na Cheptene e jurnalista in primul rand isi face profesia ei,pentru a avea reiting isi vinde sufletul si diavolului,nu e treaba noastra,oricum nu citeste nici odata a noastre comentari!!!
Iurie 777 (9 months ago)
Cheptene,mai ai multa manca sa mananci pana il ajungi pe Malahov...Da intrebarile,una si aceeasi de 10 ori pe loc...Drept in Top cu emisiunea voastra.
Alexander RS (9 months ago)
ooooff doamne CHEPTENE niste intrebari PROASTE
Victoria Vasilache (9 months ago)
E strasnic insa ceea ce s-a mentionat ca salvarea vine in 3-5 min pai e minciuni. Recent mi-am pierdut tatal am sunat salvarea la chemarea la domiciliu in mai bine de 40 de min au venit. Desi in convorbirea telefonica clar am zis ca pulsul abia se simte. Cind au ajuns pe loc minile deja erau reci. Sa-mi bag piciorul in asa medicina.
giancarlo mura (9 months ago)
POLITIA mai ales,sunt total negligenti si nu mai spun,ca de veacuri se zice cine merg in politie ,doar repetentii,si in medicina doar cei cu peilea groasa de tot ,ca la politicieni,asa ca salvarea e doar unica-REUNIREA,care va aduce EMANCIPARE,TRAISCA ROMANIA MARE din 2018!!!
_THE_LUK_ [YT] (9 months ago)
Ce e de mirare? Poliția doarme !
giancarlo mura (9 months ago)
INDIFERENTA UCIDE,pai daca a fost vazut in magazinul precedent de garda de paza,pai nu ei trebuiau automat sa cheme politia si sa antunte de granata????????????Si dece nu zic de unde ar fi putut procura sau o avea la el acasa inca din Ucraina??Atunci sotia de ce nu a alertat politia ca e un cetatean antisocial si periculos cu granata pe el????si de fapt ati deschis o rana a Moldovei,ALCOOLISMUL E cea mai MARE MOSTENIRE DE LA OCUPANTI, si prietenii ,vecinii decdatului nui vedeti ca-s in coma alcoolica?????
ozzz iooo (9 months ago)
ooooffff off off no mai fost sh nasi shiba,oameni buni grait ca niste rate mute si va farmatz asha de tare se vede evident ca va farmatz si de urit fuuu rominii deam sh graesc mai omineste mai inchideti dictionarele si dexurile pre karaghios grait singur nu intalejitz si vorbitz ))))))
Burlac R (9 months ago)
Hahahahahah au esit si tiganii romini sa comenteze...
Lilia Furtuna (9 months ago)
Просто кошмар!
Diana (9 months ago)
ozzz iooo Un singur comentariu nu ți-a fost destul? Mă ustura ochii când citesc cum scrii, mai treci pe la școală, te rog.
giancarlo mura (9 months ago)
huooooo retardatule down,huooo coboara neandertalule,pui de ocupant alkoolik rus comunist sovieticus,pune laba pe carte si invata limba oficiala a ta ROMANA,rebutule avortit!!!
Galina Plesca (9 months ago)
Vrei sa te omori du-te in pădure da nu lua si alte veti care vor si merita sa trăiască
STYKER SMD (3 months ago)
da se vede ca esti proasta ,ai auzit de kamikaze ?
giancarlo mura (9 months ago)
Doamna d-stra cui ati insirat verzi si uscate,???DoamnaGalina a zis drept,de ce-a luat si vieti nevinovate????? Daca a fost toata viata psihopat cu tendinte de sinucidere,cu antecedente penale pai de ce nu a fost internat la psihiatrie niciodata?Deci antisocialul mereu a gasit persoane care sa le manipuleze,sa se victimizeze,dar nici unul nu-i vinovat de situatia lui si obligat de a-l suporta!Deci lasati vrajelile,cei de alaturi un pic de vina au ca nu l-au denuntat si dat pe mana politie si atait!!!Vad ca au aparut,si in Moldova un strat,gros de psihologi,ca ciupercile dupa ploaie!!!
Meriuta Tatiana (9 months ago)
Cazuri socante. Se intimpla on mica noastra tarisoara...
Mihaela Pislaru (9 months ago)
Buna seara sint din romaniea super emisiune dravo
Inulea Garabajiu (9 months ago)
daca erati cu adevarat din Romania..nu scriati 'romaniea'
giancarlo mura (9 months ago)
EI NU NUMAI CA-I COPIE SUNT INSUSI MUTANTI SOVIETICI RUSIFICATI, si imi pare rau sa va zic in fata adevarul ,dragi basarabeni romani puneti mana doar pe CARTE si atit,ca vad MASS-MEDIA mai mult e doar comerciala si politica!!!!
Lika Alba (9 months ago)
formatul emisiunii copiat de la rusi
Diana (9 months ago)
ozzz iooo Stai calm, te rog. Mergi mai departe cu oile daca îți place, limba "maldavineasca" e a altora că și tine, care nu au pic de cultură și demnitate. Mă miră faptul că îți place felul în care ai scris)))
ozzz iooo (9 months ago)
emisiune de 2 bani rate mute vorbesc si singur nu intaleg si vorbesc oili estia dejiaba vor sa arati cas mare romini ca nu li s primeste s vorbeasca romineste pre urit mai ghini ar vorbi normal moldoveneste ca romineste dupa cum vez nu pre li s primeste )))))

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.