HomeНовости и политикаRelated VideosMore From: Partidul Democrația Acasă

Cum traiesc unii copii în Moldova.

52 ratings | 24878 views
DA COPIILOR la ORHEI Trebujeni. Fundaţia Comunitară FAMILIA în cadrul ediţiei a treia din seria de acţiuni de caritate cu genericul DA COPIILOR a organizat o deplasare în Orhei comuna Trebujeni. Un grup de voluntari tineri sau deplasat în satul Trebujeni pentru a distribui dulciuri, jucarii, hainuţe şi alte bunuri pentru copii din familiile social vulnerabile. În urma acţiunii au primit cadouri peste 30 de copii. Dorim să aducem mulţumiri părinţilor din Chişinău care au reacţionat la apelul nostru şi au adus aceste bunuri în gradiniţe, deasemenea aducem mulţumiri directorilor şi colectivelor de educatoare care au adunat şi depozitat bunurile şi nu în ultimul rînd voluntarii din clubul de studenţi DA care au colectat de la gradiniţe aceste bunuri pentru a fi repartizate prin satele Moldovei. Vrem să mulţumim doamnei Ilona MIron care prin intermediul asociaţiei " Connect Moldova" şi Caritas din Castelfranco Veneto Italia, precum si soferii de pe ruta Moldova Italia care au transportat totul gratis, amintim că din Italia au fost trimise pentru copii din Trebujeni două cutii mari cu hăinuţe. Mai mulţi locuitori din Trebujeni au transmis cuvinte alese de mulţumire pentru cei care au contribuit la acţiune, însă cel mai mult sau bucurat copii. Suntem siguri ca aceste acţiuni minunate vor continua. Îndemnăm şi pe alţii să contribuie la asemenea acţiuni. Împreună putem aduce bucurii şi zîmbete pe chipurile copiilor, ei sunt viitorul acestei Ţări. Doamne Ajută MOLDOVA.
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (15)
Iura Savuleac (4 months ago)
Аста ынсямнэ демокрацие
Cum blea chear asa?! Eu tot mam nascut in sat si parintii cu mare greu au cumparat o casa cind eram cu fratele deja el avea 17..18 eu 13...14 si greu a fost dar casa noastra nu era asa darimata si fratele sa dus,sa insurat si are casa lui si eu mam insurat si cu tata am construit linga casa parinteasca casa noua cu doua nivele ! Totul depinde de oameni.....mam straduit sa lucrez mult si am cistigat bani in Russia ,mam intors si am facut casa,livada de nuci,fintina!Rapanosii cei nu pot asa?Au ca mine tot doua mini si doua picioare!Stirilizati ca pe cinii vagabonzi sa nu faca copii!
Gologurschi alentina (1 month ago)
Anaabaaaa a
Nicu Schiriac (6 months ago)
Dacă tot ai inceput o treabă , mergi până la capăt . Filmează în toată țara să vezi cate sute de mii de locuințe sunt încălzite cu lemne , și au băile în fundul curții .
Narcisa Adelina (1 year ago)
Vina la cei mari să se fută atât știu
Julia Jassmin (1 year ago)
Doamne ai milă de ei
Paul Cadar (1 year ago)
Pai numa in Moldova vezi asa
Admin 21 (7 months ago)
Paul Cadar crede-ma sunt așa și prin Italia. Omul leneș și puturos care nu vrea sa muncească, femeia nu face curat nu spală copiii nu face mâncare etc. etc. Oricât de sărac ai fi poți tine o casa curată și copiii spălați...au o camera maxim doua, nu au electrodomestice ca sa spui ca facturile sunt mari nu plătesc chirie deci dacă ar munci amândoi nu ar bea ar avea dar, ei fac copii pentru alocații, nu se îngrijesc de ei, casa este plină de jeg și eu ar trebui sa am mila! Dumnezeu îți da dar nu îți pune in traista
moldo s (11 months ago)
si in rominia
Nina Voinovan (1 year ago)
Sor o sa intoarca Miliardul si o. sa traiasca mai Bine
Nastea Ceban (1 year ago)
Cum putem afla adresa copiilor sau num de tel
Nastea Ceban (1 year ago)
Nu putem da vina pe alții pina sa ajute cineva putem ajuta noi
omonocoi famely (3 years ago)
vina e in ue!!! si coruptie!!! tara vinduta in scimb pe inprumuturi de euro !!! moldovan timpit!!!
ala cazacu (1 year ago)
omonocoi famely de unde așa gindire primitivă. ? În spațiul european așa copii sunt luați sub tutela statului.Asa grijă față de copii orfani sau familii vulnerabile a avut numai marele imperiu sovetic.
Andreia Rezmies (1 year ago)
Futufa in gura de moldoveni gajei ce sunteti faceti copii si nu sti sai ingrijiti

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.