HomeХобби и стильRelated VideosMore From: PublikaMD

Cât costă o armă în Moldova

217 ratings | 214649 views
Moldovenii se înarmează rapid. Datele serviciului vamal arată că importurile de arme de foc bat toate recordurile. Experţii explică acest fenomen prin neîncrederea în ziua de mâine şi creşterea numărului de crime grave ce rămân nedescoperite. De la începutul anului, importul de arme şi muniţii a crescut cu 60 la sută, în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2010 şi a constituit aproape 20 de milioane de lei, potrivit Serviciului Vamal. Astfel, dacă anul trecut din Rusia şi Cehia au fost aduse 317 de pistoale, anul acesta, vorbim deja despre 832 de unităţi. Este mare cererea şi pentru arme de vânătoare. De la începutul anului, din Rusia au fost importate 656 de puşti cu două ţevi, faţă de 292 în 2010. Preţul unei arme depinde de tipul acesteia şi de ţara producătoare. În medie, acestea variază între cinci şi douăzici şi cinci de mii de lei. Potrivit datelor oficiale, în Moldova sunt aproape 55 de mii de posesori de arme de foc.
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (20)
Mihai XD (1 month ago)
De ce în pula mea eu scriu arme airsoft în moldova și mie îmi dă câcatul asta
nelutu (4 months ago)
Bravo Moldova!!!!!Ești cu șapte clase mai sus decât România,cea lipsită de coaie și de curaj!!!!!!
Cornel Vulpe (1 year ago)
da praśchie aveți?
vasile sneguriac (2 years ago)
eu vreau PZRC
http://fav20.com/user/nicolae http://storify.com/DraguNicolae/triplu-imm-pac-c-t http://storify.com/DraguNicolae/procedura-constructiv** http://storify.com/DraguNicolae/habb-oglamur-ki-yy
A. C. (3 years ago)
adresaa?
A. C. (3 years ago)
unde magazinu ista?
Fara Maidanezi (5 years ago)
Vreau si eu un uzi
GoDriveOrGoHome (5 years ago)
Bleau eu vreu vrio 2 tancuri, 2 masine echipate cu rachete, citeva bazzusi si un ak-47 sai scot pe tatzi pidarasi din moldova, RUSI si ROMINI.
Zhao Diana (5 years ago)
Ba eu vreau m4 si bazooka sau uzi ba cacati la puncte puncte
ivanhoe4mag (5 years ago)
bravo .. e bine si m as bucura sa poti cumpara si ak 47
renard subtil (6 years ago)
Şi ce ?
Gogaie Popescu (6 years ago)
Sa-ti dau la MUIEEEEEEEEE
Пе стягул ши сабия луй Штефан чел Маре е скрис МОЛДОВЕНЕШТЕ КУ ЛИТЕРЕ КИРИЛИЧЕ !
vulpe ilie (2 years ago)
молдавский коммунист de unde ai luat chestia asta? Nu ne lămurești si pe noi?
Еу сынт МОЛДОВАН , еу грэеск МОЛДОВЕНЕШТЕ !
Conu Iancu (6 years ago)
Asa ca rusule , orice gand ai , tine minte ce iti spune neica Tracomanu' ! Orice imperiu , se naste , se dezvolta apoi se duce dracu' ! Sunt curios cum va arata rusia formata numai din vorbitorii de limba rusa si cine ii va conduce daca nu jidanii ? Sunt inca si mai curios , ce teritoriu va primi , daca nu cumva chiar siberia unde au masacrat ei milioane de nevinovati doar pentru ca aveau neobrazarea sa vorbeasca limba parintilor si nu rusa ! Nu tin cu jidanii dar abia astept sa vad rusia praf !
Conu Iancu (6 years ago)
Sa nu creada cumva ca dupa dezmembrarea Romaniei jidanii satanisti se vor opri ! Vor faramita , ungaria , bulgaria iar cand nu vor mai avea ce , se vor apuca de rusia ! Nu de alta dar ei fac bani buni din vanzarea de armament in conflictele inter-etnice ! Si ce stat cuprinde mai multe natii decat rusia ??? Acolo vor da lovitura ! In plus ca dupa scandal , partile beligerante vor avea nevoie de bani pentru reconstructie ! Vor veni satano-jidanii "salvatori" si vor imprumuta cu dobanda , pe toti !
Conu Iancu (6 years ago)
Aceeasi activitate febrila , de instigare la ura se desfasoara de jur imprejurul ROMANIEI ! Ungurii sunt din ce in ce mai agresivi , sarbii pe care pana mai ieri ii consideram ca frati , acum latra de zor tampenii , bulgarii care acum o suta si ceva de ani au oferit coroana bulgariei regelui carol I , acum ne fac in fel si chip ! Sunt sigur ca iudeo-masonii , dupa ce au faramitat iugoslavia , se pregatesc acuma sa faca la fel si cu ROMANIA !
Conu Iancu (6 years ago)
Nu cred ! Sunt sigur ca acele arme intra in posesia extremistilor pro-rusi nu in posesia ROMANILOR-MOLDOVENI ! Seamana mai degraba cu o pregatire minutioasa a evenimentelor ce ni le pregatesc rusii in eventualitatea unei aderari a republicii Moldova la Romania ! Este clar ca nu vor ceda Basarabia cu una cu doua ! Ce nu stiu rusnacii betivani , este ca Romanul face arma din orice ...coasa , furca , topor ! Ne trebuie doar motive , insa motive avem destule !

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.