HomeЛюди и блогиRelated VideosMore From: Vorbeşte Moldova

112. VORBEŞTE MOLDOVA "EXPLOZIE LA BLOC" - 10.10.2018

506 ratings | 111733 views
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (126)
Rodica Rata (12 days ago)
Dmnul Caraman ce tot vb aiurea,ramine pe rusinea oamenilor ce instaleaza balon cu gaz Eu personal am sunat si am anuntat la politie,la pompieri si nu numai ca in casa noastra se folosesc cu baloane de gaz si nu sa luat nici o masura,nu a mai venit nimeni sa verifice Ce tot dati la curul oamenilor Voi cf
Rodica Rata (12 days ago)
De ris si altceva nimik Cite case sunt construite si goale.... Guverrrnnuuuulleeeee aauuuu e chiar asa de greu sa fie mutata casa avariata in bloc nou Si acel avariat demolat si faceti altul in loc,ca nu saraciti,va ramine si bani de trai luxos
Rodica Rata (12 days ago)
Ce frumos mai vorbeste clasa de sus.... Coboriti pe pamint domnilori si goliti buzunarele si ajutati lumea... Nu va este rusine 2500€ ,va bateti joc de lume si rideti sub mustati Coruptie in toate colturile... De ce nu se verifica si sa fie amendati cei ce au butelii Si dmnul Grozavu nu va este rusine sa vorbiti,daca iti da cineva bani cit de repede semnezi acte ....care nu trebuie,cu ochii inchisi le semnezi...
Static 7 (1 month ago)
80% am înțeles din ce au zis băieții ăia. Dar nu contează bravo pentru curaj 👍👍👍👍👍👍👍
Esmeralda Ruse (1 month ago)
De ce nu vorbiti in limba română??
Mary Mar (2 months ago)
Полный пиздец
Angelica Dumitru (2 months ago)
Vorbiți in romană sa înțelegem va rog!!🙏🏼🌺
andi alessia (2 months ago)
frumoasa emisiune dar cand vad prosti care nu cunosc limba materna imi e greata
natalia ursu (3 months ago)
CEI 2 baieti care au intervenit la inceput sunt adevarati eroi... Curajosi , altruisti ...barbati adevarati.... O raritate in ziua de azi
diana Chertes (4 months ago)
Sa schimbatceva? Sau tot a ramas borta ceea in bloc?
Argentina Moldovan (6 months ago)
Prefer să nu știu nimic din ce sa întâmplat acolo, decât să stau gură cască 1:37:30 ore fără să prea înțeleg. Oricum aveți o vorbire f incalcita și voi ruso-moldovenilor.
Argentina Moldovan (6 months ago)
Noi care nu știm rusa, ne uităm ca boul la poarta nouă!!! De ce nu traduceti în română?..
Tudor Tudor (7 months ago)
Strani
Ion Nicoara (7 months ago)
Sa se interzica buteliile si ca statiile sa le alimenteze. Foarte simplu
Juna Silver (8 months ago)
Este cu adevarat oribil!Explozia sa auzit in intregul bulevard al moscovei.parintii mei nu sau speriat deoarece credeau ca sunt doar niste focuri de artficii.Pana in ziua de astazi cand merg de la scoala acasa nu pot sa nu ma uit la imensa gaura din cladire.
Addy Dcko (8 months ago)
Acest bloc nu trebuie sa fie locuit. Este un pericol public. Este o tragedie națională. Sper ca autoritățile sa-și îndeplinească promisiunile. Condoleanțe familiilor care și-au pierdut apropiații și sinistraților.
vera sirbu (8 months ago)
Baieti..Respect!Mai exista Oameni in Moldova.
Marcelina Iurcu (8 months ago)
Cînd verificați?! Ce trebuie sa se mai întâmple că să se facă,doar vorbe_n vînt?! Cel puțin în casa mea,negazificată ,pînă azi, 4 noiembrie nu a mișcat nimic,iar cei ce se folosesc de butelii,o fac fără jenă in continuare!Cică va veni comisia.......
Britanglia (8 months ago)
Мразь на 16:10 бля ржёт и отвечает что у неё был шок, ну-ка ты гнида блядь
Iurie 777 (8 months ago)
*Nătălița,nota 10,treci la lok.*
VED GL (9 months ago)
auzind cum tatal isi striga fiul nu poti sa nu plangi
Tatiana Sava (9 months ago)
Sunt de vină autoritățile. Trebuiau să aprovizioneze clădirea cu gaz !!!!!! Oamenii au fost nevoiți să folosească buteliile.
rusi mariana (9 months ago)
jos palaria pentru acesti tineri curajosi...
elena bivol (9 months ago)
Eu nu sunt expert dar din cite cunosc in momentul cind se produce o explozie se afecteaza geamurile fiind cele mai slabe locuri. Eu nu inteleg de ce sa prabusit 3 etaje? Sincere condoleante rudelor ce au pierdut oamenii dragi... Iar cei 101 magarusi din parlament ar fi trebuit sa fie prezenti acolo dar nu sa faca circ la ziua vinului...
Mihai Olaru (9 months ago)
autoritatile nu vor sa locuiasca ei in aceasta cladire dupa ce va fi reparata?
Mihai Olaru (9 months ago)
Bravo,respect pentru domnul de culoare ce vorbeste Limba de stat. Iar ce priveste autoritatile ieftiniti energia electrica sa poata supravetui statul.Datile sinistratilor apartamente noi ca aveti de unde e plin orasul cu constructii noi care majoritatea sunt tot a firmelor voastre dar scrise dupa alte persoane
Tatiana Plotnic (9 months ago)
Doamne fereste sarmana lume 💝😢respect baetilor care au salvat lumea 🙏🙏🙏🙏🙏
baetii de spaima ' nu mai cautau limba.ori corecta ori culturala.ei au ramas in şoc.pe neprins de veste sa auzi sa intorci capul si sa vezi.e strasnic.sau pornit sa vada.nu sau gindit ca si ei pot muri.putea sa se prabuseasca cladirea.dar baetii cu gindu de a ajuta lumea.mai gindeau la limba corecta sau romana?cind esti in scîrba si nervi.limba nu o mai cauti.ce iti vine aceia zici
esenia_ spain (9 months ago)
Nu-mi închipui cum o astfel de clădire mai poate fi locuibila?! Am impresia ca se mai economisesc niște bani, de asta se alege renovarea blocului dar nu demolarea lui și procurarea altor locuințe pt victime! Nu cumva ne mai așteaptă o tragedie după “reabilitare”? Trist!
anna mutar (9 months ago)
nu conteaza in ce limba se vorbeste,conteaza sufletu lor bun,hai sa fim uniti ,sa nu ne mai cinim.Respect acestor doi tineri si Domnul sa le dea inzecit oamenilor de buna credinta!
Elizabeta Tinkovianu (9 months ago)
PROCURATURA TREBUE INCHISA NU FEMEIA CARE A TINUT BOMBOLA
Elizabeta Tinkovianu (9 months ago)
Doamne in Moldova Guvernul nu sunt in gradul sa conduca tara dar LUMIA ARE SUFLET MARE SI SE AJUTA !
Camelia Bejenaru (9 months ago)
Balon de gaz ))) E alceva ,nu butelie de gaz )))
Vitalie Ciubotaru (9 months ago)
Grozavu mincinosulei,tradatorulei si hotulei oameni sufera iar voi nu interveniti deloc,si mai e una dute si invata sa vorbesti corect Limba Romina.Vorbeste Moldova in frunte cu Natalia Cheptene Respect.
Criss Criss (9 months ago)
bravo parintilor care au educat acesti 2 baieti,ei sunt prototipul unor barbati adevarati!
Lana Rudakova (9 months ago)
Б оже,будто папа орал отпрыску Аким,Аким! А малыш гдето под завалами с матерью погибал ааааа ужас сердечко разрывается!!!!
Diana Costachi (3 months ago)
Lana Rudakova invata limba de stat ea exemplu de la acest om de culoare e mai super
Camelia Bejenaru (9 months ago)
Acel simpatic om de culoare vorbeste super limba romana,bv lui,pe ceilanti nu va inteleg vorbiti jumatate rusa ,jumatate romana stricata))))
Silvia Germain (7 months ago)
Mai Camelia nu te mai uita daca nu întelegi graiul .Sau daca te uiti taci din gură ,nu mai comenta ,problema e a ta nu a lor. Uitata-te la Acess Direct si lăsa programele Moldovenești ca nu -s de tine. Un program foarte bun si tu comentezi aiurea.
Olga Ilco (9 months ago)
Ati interzis statiilor peco sa alimenteze butelii,bravo.Dar ce sa faca cei de la sate care au nevoie de gaz? Ce sa faca o babuta care abia de-si face o mincare? Sa aprinda focul in soba ca sa faca dimineata un terci? Sa faca la curent,si din ce sa plateasca ea curentul? Aici este un lant,la care voi nu v-ati gindit,mariti pensiile,alocatiile ptu copii! Ati taiat gazul tuturor si acum pru hirtia ceea despre care spuneti,trebuie sa umbli cu copiii in circa pe la zeci de cabinete! Faceti aceasta comisie gratuita pru toti doritorii,sa vina expertii acasa si sa aprecieze spatiul in care se afla butelia,sa ne dea hirtie ca avem dreptul sa alimentam butelia si gata! La asta v-ati gindit?
perfect angel (9 months ago)
Dar femeia care a suferit arsuri se numește Irina Vulpe nu Oxana! Cum se explica asta?
Maria Plamadeala (9 months ago)
Autoritatele le fac ,dar nu ajuta,daca era lumina mai iftena sa aiba cu ce o plati acesti oameni erau in veata,ticalosii de la putere sint vinoveti ei nu se mai satura de bani Dumnezeu da aiba grija de ei acolo sus,o durere dr nescris.
Stingaciu Lacramioara (9 months ago)
As vrea sa știu de ce nu se vorbește romană,sunt si romani care urmărește emisiunea si nu înțeleg rusa. Îmi poate Răspunde cineva?
Andrei Piatra (2 months ago)
@Silvia Germain Din pacate moldovenii au fost continuu injectati de la 1940 incoace cu antiromanism, eu sunt invatati din scoala ca romanii i-au ocupat si ca Romania a fost marioneta lui Hitler, de asta esti intampinat cu reticenta in Moldova daca te prezinti ca fiind roman. Sigur, nu toti gandesc asa, dar multi din cei nascuti dupa '40 sunt din pacate ostili romanilor, isi iau pasaport romanesc doar pentru a se folosi de el, nu inseamna nimic Romania si romanismul pentru ei. Cei mai inflacarati refuza sa si vorbeasca limba, si cum Moldova e sub influenta ruseasca ei sunt tratati cu indulgenta, dupa cum vezi si in emisiunea asta.
Ionela Mitrea (7 months ago)
Nu este o problemă ca ei vorbesc rusă! Dar ar fi foarte de folos o subtitrare în limba română .si eu sunt româncă si imi place emisiunea f mult!!
Silvia Germain (7 months ago)
@Stingaciu Lacramioara Si eu sunt tot românca si nici eu nu inteleg rusă....😊 Numai bine!
Stingaciu Lacramioara (7 months ago)
Valeria Georgescu Ok eu am înțeles.....dar spuneam ca se mai uita si romani la emisiune,si ei spun ca emisiunea e in romană. Sunt românca si nu înțeleg rusa,si chiar îmi place emisiunea si dacă nu o înțeleg cum sa ma uit. Dar nu e vina ta. Mulțumesc pentru răspuns . O seara frumoasa
Silvia Germain (7 months ago)
In Moldova se vorbeste rusă si română, exista familii care vorbesc doar rusa in domiciliul lor .Exista rusofoni care nu vor sa vorbească română si e dreptul lor ,Moldova nu e România, sunt independenți. Ar fi bine sa puna subtitulare in română si eu am cerut.
Mol Decor (9 months ago)
Сережка Сырбу расскабанел падла
Innes Cojocari (9 months ago)
Pentru tineri un sincer respect pentru ca au riscat viata lor... sunteti bravo baieti !!!
Innes Cojocari (9 months ago)
E strigator la cer!!! Si nu cred ca e de la o butelie de gaz.. era sa fie foc si pereti negri dar asa.. e tot alb.. poate eu nu inteleg dar totusi as vrea sa se spuna adevarul.. butelie de gaz si "LaSoacra" a fost dar akolo nu a ramas nimic.. aici insa doar etajele sau prabusit!!!..
VALENTIN BORODACHI (9 months ago)
Toate aceste butelii sunt din anii 80-90, la fel de pericoloase sunt si ascensoarele in asa cladiri inalte
Emilia Stoica (9 months ago)
CONDOLEANȚE PERSOANELOR SI FAMILIILOR CARE ȘI-AU PIERDUT PE CEI SCUMPI. EU CRED SI AR FI CIVIL CA SĂ FIE FORMATĂ COMISIA PROTECȚIEI CIVILE,CARE ARE DREPTUL ȘI OBLIGAȚIA SĂ INTERVINĂ LA CONTROLUL TUTUROR APARTAMENTELOR .IN EUROPA ACEASTĂ COMISIE ARE UN ROL F.INPORTANT LA ORCE DISASTRU: ESPLOZII,CUTREMURE,CALAMITATILOR NATURALE .
Liudmila Liudmila (9 months ago)
Statu ajuta cu 50mii Lei??? Adica doua mii jumate de euro ???? RUSINE TILHARILOR MACAR 500.000 Lei la familie.. STAT DE TILHARI
Diana Costachi (3 months ago)
Liudmila Liudmila l
Liudmila Liudmila (8 months ago)
@Iana 09 sincer si mie imi este frica..Nui viata in Moldova.. Chin, frica,foame,mizerie si huliganuzm
Iana 09 (8 months ago)
Stefan Stefan in israel acesti bani ii faci in maxIm o luna jumate Mie frica sa ma mai intorc in moldova
Liudmila Liudmila (9 months ago)
NIZKII POKLON VAM REBEATA !!! Bog vas poblagodorit.
Victor Untila (9 months ago)
asta e clar ca buna ziua ca o butelie de gaz nu putea exploda intratit de tare,cineva a pus ceva in butelia aia sau a lipit ceva de ea ca sa faca explozia mai mare
Veronica Cojocaru (9 months ago)
Plohatniuc are case in tot Chisinaul cum nu poate sa ofere la cetatenii nevinovati case.Rusine.
Natalia Malenchi (9 months ago)
De-a t î t e a ori mă uit Mă doare tare tare!!!
Sasa Suru (9 months ago)
Clădirile ne gazificate sunt cu reducere la rețelele electrice și guvernul trebuie sa aibă in vigoare de asta dar nu faceți legi noaptea și le întăriti ziua
Victoria Zdragat (9 months ago)
Eu traiesc in cladire negazificata si nu avem absolut nici o reducere la retelele electrice !
Iulia Cucereanu (9 months ago)
Shi cind te gindesti ca la sate in fiecare gospodarie se gaseste cite o butelie de gaz !!!! Cine ii protejeaza nimeni! Trebuie de schimbat ceva suntem ramashi in urma foarte mult din punctul asta de vedere toti sunt in pericol!!
Iulia Cucereanu (9 months ago)
@Olga Ilco nustiu eu unde stau afara da din cite cunosc multa multa lume risca shi le tin in casa ori daca nu in casa in beci shi tot asa nustiu cine le tine afara? Dar blocul nu este gazificat pentru ca au caldura de la centrala shi deci ar trebuii sa foloseasca numai energia elettrica pentru a gati mincarea ....acum sunt acele "plite" electrice la induzione care consuma putina energie electrica ! Stim ca energia elettrica costa e scumpa shi de aceasta se risca shi se introduc buteliele de gaz !!!! La noi cel mai usor e sa riscam poi ce a fi a fi !!!
Olga Ilco (9 months ago)
Iulia,la sat butelia sta afara frumos,anul imprejur,si chiar daca sunt scurgeri de gaze ele se duc in aer.Alta alternativa nu este,asa e la sat,dar cum se face ca cladirile din capitala Moldovei nu sunt gazificate?
Ludmila Ursu (9 months ago)
Fac fata cu greu unei tragedii de genul dat 😥😒 . Rămâne să mă rog sa fie totul bine in tarisoara noastră pentru că Doamne fereste de ceva mai grav . Oamenii de rind iti sar in ajutor iar cei de la guvernare se vor scarpina la ceafa si or sa gîfîie vre-un an pina s-or apuca sa faca ceva
*_* Max (9 months ago)
Doamne fereste,este o tragedie extrem de mare!! Cei doi tineri au tot respectul meu,bravo lor,putini tineri cu suflet au ramas!!
Mercea Andreea (9 months ago)
De ce oare nu traduceți limba rusa in romană ? Nu toată lumea înțelege ce se vorbește !
Ionela Mitrea (7 months ago)
Si eu sunt româncă si imi place f mult această emisiune si mi-aș dori f mult sa inteleg si cand se vb in limba rusă! Dacă ar fi posibilă o traducere ar fi foarte de folos.
Mercea Andreea (9 months ago)
Silvia Cebotaresku corect ! Dar eu sunt românca , și as fi vrut sa știu și ce zic băieții ăștia dacă tot ma uit la emisiune,nu ?
Andreea Sanduta (9 months ago)
SARASII OAMEMI
olesea duminica (9 months ago)
auzi draga Marta fiecare vorbeste cum ii convine , poti privi mai atent emisiunea si vei observa ca mai multi vorbesc in limba rusa decit romina
Silvia Cebotaresku (9 months ago)
Asa o tragedie iar altii incearca sa faca politica pe durerea oamenilor.
Ion Sirbu (9 months ago)
Tara arde dar baba se peaptana! Pe dinsa no intereseaza subiectul dar limba in care se vorbeste. Toti voluntarii si persoanele care au venit imediat in ajutor, sint vorbitori de limba rusa, asa, pur si simplu, spre atentia celor ce pledeaza sa fie interzisa complect limba rusa, ca in Ukraina in ultimele zile...!!!!!
Anna Macovei (9 months ago)
Nimic nu se mai poate de facut acum.... dar macar a doua zi nu trebuia sa fie sarbatorita ziua vinului. Autoritatile nu au reactionat deloc chiar! Revoltator...
Liudmila Bogdan (9 months ago)
La puscarie trebue toti deputatii care conduc si scumpesc totul oamenii gasesc cumva sa suoravetuiasca , FACETI CEVA !!!!!! Ca la puscarie stiti foarte repede a baga pe cineva dar. oare nu gasiti vina in voi pentru scumpire si cu salarii de risu cinelui RUSINE . O butelie de gaz trebue dusa la parlament sa le dia jos birghiili .
Iurie Zatic (9 months ago)
O butelie e putin condoliante
Queen 90 (9 months ago)
Mare tragedie💔 Condoleanțe familiilor îndurerate ! Sănătate doamnei care a rămas în viață 🌹
Corina Diaconu (9 months ago)
Lasati rusii in pace acum se didcuta altceva baloane cu gaz sunt si vor fi fiindca pentru a gazifica o casa pe pamint ajunge la 25000 mii de lei cum un om simplu poate a gazifica casa ,numi inchipu cit costa a gazifica un bloc,la noi tarifurile nu stiu pentru ce fel de oameni sunt facut .Si mai pe scurt in Moldova numai dupa intimplari lumea pune pe jar conducerea dar asta nu pe mult.Tare multi din conducerea tarii trebue sa elibereze functiile ,afara si asta e totul
Killer Blob io (9 months ago)
Doamne ferește...ca la razboi..... Pare a fi urmă de tanc.. 😥
Bargan Eugenia (9 months ago)
Am ascultat foarte atent discuția din platou şi sunt foarte sigură că situația se va repeta pentru că nimic nu va mobiliza autoritățile să întreprindă careva măsuri. Cu părere de rău în țara noastră este posibil. Condoleanțe familiilor şi putere.
Bargan Eugenia sunt de acord cu dumnevoastra dar aici trebuie nu numai autoritatile sa intervina in asemenea cazuri, dar si lumea care nu se invata din astfel de tragedii nimic. Cum a mentionat si Natalia Cheptene, azi vazut cum raspundeau oamenii din video ca nici nau de gind sa le scoata baloanele acestea de gaz, dupa ce sa intimplat tragedia stau cu ele mai departe in casa si in alte apartamente stau cu vreo 2-3 (nu le ajunge unul)cite din ele stau (pe perna) si nici nau de gind sa le scoata,credca numai cind se va intimpla cu el asa ceva(sa nu dea Dumnezeu) ii va veni mintea la cap.
Dorin Chirchelan (9 months ago)
Îmi pare rău că bieții oameni plătesc prea scump pentru greșelile şi interesele politicienilor. Posibil a fost detonat plastid 200 grame...
Liuba Yammine (9 months ago)
Imi pare f rau pt omul ala din Camerun sau Mali asa si nu am inteles. . Vai kita durere sa te trezesti intr-o clipa fara famile.... condoleante si putere... speram autoritatiel sa ia atitudine la cel nai inalt nivel.....
perfect angel (9 months ago)
Camerun.
Liuba Yammine (9 months ago)
Omul ala de culoare e adorabil a vb extraordinar intr-o romana frumoasa si chiar se vede respect in tara lui!!! Rusinica. Celora care se dau tari si mari inclusiv si de la guvernare dar care nu stiu limba de stat
Galina Russu (5 months ago)
@Ionescu Alexandrina Какая твоя разность? Молдова- многонациональная край!!! Националисты !
Ionescu Alexandrina (6 months ago)
Emisiunea se numeste Vorbeste Moldova. Tineri aia ce natie sunt?
Hassan Tofan (8 months ago)
👍
Ion Sirbu (9 months ago)
Pe semne singur subiectul nu va intereseaza deloc si nici nu aveti nici o compatimire pentru ce sa intimplat, doar limba! Asta pentru unii e principala piedica si urmarile a tuturor tragediilor ce se petrec pretutindeni in tara. Pentru voi - LIMBA! Ia sa fi fost vorbit toti vorbitorii de rusa in limba de stat, nici odata si nici sub o forma nu se intimpla nimic, mai mult ca atit, traea toata populatia o viata ca in sinul Domnului, mai ceva ca in Elvetia si alte tari care i-si stimeaza cu adevarat poporul, dar nu prin lozinci si promisiuni de zeci de ani si peo parte furind milliarde si pe de alta parte cersind imprumuturi din toate institutiile financiare mondiale, pe care tot ei le fura si va platesc salarii si pensii de ris. Tot vorbitorii de rusa sint de vina! Mai deschideti ochii ceea oadata si mai puneti in miscare creerul cela, nu mergeti dupa posmagul intins de dinsii ca asa o sa fiti sub calcii-ul lor cit veti avea zile de trait.
Liuba Yammine (9 months ago)
-
olesea duminica (9 months ago)
tragic ,nici nu am cuvinte sa spun prin ce au trecut acesti oameni unde sa produd deflagratia ,dar nu sunt de acord cu doamna care in comentarii vorbeste de rusi ,daca privesti mai atent emisiunea de la inceput tot baietii au fost primii salvatori ,si nu conteaza in ce limba vorbim ,conteaza omenia si stima
MARTA (9 months ago)
olesea duminica . Contează dacă nu iubesti țara in care trăiește , in seamăn nu iubești lumea țării , de ce trăiește in țara asta , du-te mai de parte la Rusia .
Eu sunt de acord cu dumnevoastra)))
n B (9 months ago)
E tragedie ,dar in primul rind am atras atentia la acel tinar de culoare care a vorbit frumos romina.Rusineee rusilor dobitocilor ce traiti in tara noastra🤨🤨😤😤😤😤
Galina Russu (5 months ago)
Как бы ты не желала сраная мразь ,в Молдове вечно будут говорить на 2 языках!
Оля Толошнюк (7 months ago)
Всегда в Молдове было и будет два государственых языка Молдавский и Русский.Не принципиально на каком говорить только бы быть неплохим и хорошим будто эти двое ребят.Живите дружно.
Aurica Buboc (9 months ago)
Barbatul de culoare a vorbit atit de frumos 👍👍 Dar rusoaica blonda de la sts se farima ca prianicul.fuuuu,malinovoe varenie...😞
Natalia D Oga (9 months ago)
Mare desteapta esti,,
Mariana Tatarov (9 months ago)
Acești doi tineri care și-au riscat viața merită tot respectul întregii Republici.
S A (9 months ago)
La noi se da lui Kircorov ,nustiu pentru ce😖😖😖
Ludmila Ursu (9 months ago)
Mariana Tatarov asa de rar este oferit ca nici nu stiam ca se da 😔
Ппщ
Elizabeta Tinkovianu (9 months ago)
50 de mii de lei de la guvern voi nu aveti nimik sfint in viata voastra va ginditi numai la vilele voastre si apartamentele ce ati construit pe siama poporului pentru odraslele voastre ce sa faci cu 50 mii de lei
Silvia Cebotaresku (9 months ago)
Cel mai inalt ordin este stima si recunostinta intregii tari.Ei au salvat vieti omenesti si asta e important pentru toti.
Mariana Luca (9 months ago)
Doamne fereste!!!!!!!!!!!!

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.