Home
Videos uploaded by user “gane gani”
CARA CATWALK ALA MODEL
 
02:07
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION hi guys! gani balik dengan tips untuk kaliaa kali ini gani akan ngasih beberapa tips catwalk ala model. semoga bermanfaat XOXO Gani
Views: 124801 gane gani
5 TIPS MEMAKAI SEPATU HAK TINGGI
 
02:49
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION another fashion tips from me! semoga berguna untuk kalian yang suka kesakitan kalau pake heels ya! jangan lupa untuk follow instagram aku @ganegani XOXO, Gani
Views: 42255 gane gani
GVLOG : JAKARTA FASHION WEEK 2017
 
03:09
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Another Gani's Vlog here! this video show you my day at Jakarta Fashion Week 2017
Views: 63877 gane gani
ASNTM BEST MOMENT With CLARA TAN
 
16:32
A STUDIO 47 Video Production. Watch my chit chat with the pretty CLARA TAN, Here's a crazy little truth about ASNTM. Don't forget to LIKE, SHARE and COMMENT bellow, also SUBSCRIBE to my channel, and also follow her on Instagram: http://www.instagram.com/clarasutantio Enjoy : )
Views: 179933 gane gani
SNACK CHALLENGE | FIRST TIME TRYING PHILIPPINES SNACK WITH MAUREEN WROBLEWITZ
 
10:54
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION siapa yang sudah nonton vlog Manila aku tunjuk tangan!! kurang ga liat Maureen nya? nah!! kemarin aku dan maureen sempet nyobain snacks khas filipin Naga raya Boy bawang Chicharon Polvoron Ube bites Dried mangoes Flat tops Sampaloc kira kira snack mana yang paling enak? XOXO, Gani
Views: 225426 gane gani
Behind the Scene L'Oreal Professionnel IT LOOKS S/S 2017
 
03:57
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Hi guys! I am now a new face of L'Oreal Professionnel and this video will show you how i do my photoshoot for this campaign. hope you enjoy this video XOXO, Gani
Views: 40179 gane gani
GVLOG: INDONESIAN FASHION WEEK 2017
 
03:00
STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Yeay! another fashion week, another GVlog! all photo on this video credits to Joni The, http://www.instagram.com/jtdapper Enjoy, XOXO
Views: 32966 gane gani
5 TIPS PERAWATAN KULIT SAAT LIBURAN | TRAVELING SKINCARE
 
02:43
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION wah ga kerasa sudah akhir tahun, berarti saatnya kita LIBURAN! kalian ada rencana liburan kemana? nah buat kalian yang punya rencana liburan ke pantai, tapi bingung karna takut kulitnya jadi kering dan ga sehat, nah! aku punya tipsnya untuk kalian tonton videonya sampai habis and please tell me how do you like it XOXO, Gani
Views: 7563 gane gani
HOW I SURVIVE IN LONDON
 
11:11
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION i share this video for you guys who asking me how i survive in london, and how was my life when I am in London. hope you enjoy this video! XOXO, Gani
Views: 131678 gane gani
JET LAG BEAUTY SURVIVAL
 
02:02
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION ok guys, this video will show you how i beat my jet lag after a very long flight. semoga membantu! XOXO, Gani
Views: 5095 gane gani
ISTILAH ISTILAH MODELING YANG HARUS KAMU KETAHUI
 
06:38
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION hai guys! it's been a long time, i know but now I'm back dengan video yang aku harap bisa bermanfaat untuk kalian. di video kali ini aku akan ngejelsain istilah istilah dalam dunia modeling untuk kalian yang ingin menjadi model atau sekedar ingin tau. semoga bermanfaat! dan jangan lupa untuk kunjungi instagram aku @ganegani XOXO, Gani
Views: 55236 gane gani
HOW TO GET SCOUTED as a model
 
14:29
YAS GIRLS! Buat kalian yang sering tanya tanya gimana supaya bisa di scout sama agency model, aku kasih tau lengkap di video ini. dan seperti yang kalian lihat, tipsnya ga cuma dari aku tapi langsung dari beauty photographer and also director of STUDIO47 jadi, jangan lupa dicatat ya! Good luck XOXO, Gani
Views: 15178 gane gani
TIPS TRAVELING AYU GANI #GANITHEEXPLORER
 
07:26
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Hi guys! di video kali ini aku akan share tips tips traveling untuk kalian yang punya rencana menghabiskan liburan akhir tahun ke luar negeri, aku kasih tips lengkap dari mulai outfit, make up sampai how to pack your stuff. so, enjoy! XOXO, Gani
Views: 25055 gane gani
MALIOBORO 50K SHOPPING CHALLENGE
 
15:12
A STUDI47 VIDEO PRODUCTION Another Jogja video edition! and this time i've been challenged to bought head-to-toe outfit with only 50k. can I? LOL enjoy! XOXO
Views: 687053 gane gani
MY DAILY MAKE UP TUTORIAL
 
08:44
RE-UPLOAD yaaaaaa Guyss....... Thank yoou udah kasi tauin kalo ini kepotong hehehe So enjoy the full version : ) Kiss
Views: 4447 gane gani
5 MODEL INSPIRASI GANI
 
09:22
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION di video ini aku akan cerita tentang 5 model inspirasiku, penesaran ga siapa aja? ditonton ya!! jangan lupa juga follow aku di instagram @ganegani XOXO, Gani
Views: 27864 gane gani
PLANK CHALLENGE
 
01:51
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Just trying this fun challenge please tell me how do you like it on comments below. XOXO, Gani
Views: 7014 gane gani
VLOG AYU GANI BELANJA PAKAI KOIN RECEH
 
10:16
Hi guys, it's been a while!!! Di Vlog ini aku mau share pengalaman aku belanja pakai koin receh... iya belanja keperluan sehari hari di supermarket, beli minuman sampe beli makanan pakai koin. Sah ga sih??? pastinya ini alat pembayaran yang sah di negara kita kan? Nah tonton terus Video ini sampai habis, karena social experiment ini just for fun dan tidak bermaksud menyakiti siapapun yaaaa.... Jangan lupa untuk subscribe Youtube channel aku dan Like video ini! Luv, @ganegani
Views: 2328 gane gani
GVlog : JOGJA
 
13:34
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Hello guys! Jogja is amazing so i decide to make the first Gani's Vlog here! I hope you like it and please tell me how do you like it on comment below Enjoy! XOXO
Views: 43722 gane gani
Skin care Routine
 
06:24
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION I finally make this skin care routine for you guys :)) hope you enjoy this XOXO Gani
Views: 37950 gane gani
Night Photoshoot | Behind the Scene
 
02:51
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Another behind the scene of my photoshoot, but this one is quite different cause i take a night photoshoot. hope you like it guys! and please do not forget to like and leave your comment below! XOXO, Gani
Views: 21249 gane gani
Q&A VIDEO PART II with AYU GANI
 
07:18
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION THANKS FOR ALL OF YOU for always support me and keep watching everything I do. I feel the love from all of you. For so many times you guys keep asking me for so many thing, I read it but I don't have much times to show how I appreciate ur love to me. So here's the summary of the Question that you ask me on my instagram ENJOOOYYYY : )
Views: 37521 gane gani
Read Haters Comment with CLARA TAN
 
13:50
watch my special video with CLARA from ASNTM 5, you know that we have a lot of comments in our social media, good and bad... :p Don't forget to LIKE this Video, SUBSCRIBE to my Channel, and also SUBSCRIBE to CLARA's Youtube Channel too: https://www.youtube.com/channel/UC0rAzcbVY3_UGaeLrpLjlkQ/ love, xoxo
Views: 228753 gane gani
THOUGHTS ABOUT SELF CONFIDENCE
 
05:03
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION In this video i share my thoughts about Self Confidence and I really hope this video inspire you :) XOXO
Views: 5627 gane gani
My Lipstick Swatches
 
02:36
I'm back again, now I'm showing you off some of my Favourite Lipstick, from a nude tone to a shocking one, they are all my favourite swatches. and yes, I'm into Matte Lipstick lately! let me know what do you think. Don't forget to Like, Subscribe and Comment! I'm open for more suggestion on any content I should create for my next video... music credits to: https://soundcloud.com/slctd/selected-summer-mix
Views: 10016 gane gani
HOW TO DRESS LIKE A MODEL
 
02:46
A STUDIO 47 VIDEO PRODUCTION so, i share you some tips about how to dress like a models. please tell me how do you like it on comments below. XOXO, Gani
Views: 60835 gane gani
What's Inside My Bag
 
06:05
A STUDIO47 VideoProduction. So...... this is my secret to survive in London. #dailyessential Enjoy : )
Views: 110435 gane gani
GVLOG : GANEGANI CLASS OF JOGJA part 1
 
09:05
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION It's such an honor for me to share my thought, my experience story and all the things that i know about modeling life in this class. I wanna say thank you to : GLENN PRASETYA EDWAN HANDOKO MAKE OVER PLAZA AMBARRUKMO ROYAL AMBARRUKMO YOGYAKARTA STUDIO47 MANUNGS AMAZARA and also to ALL OF MY STUDENT for this great moment :)) XOXO Gani
Views: 43310 gane gani
GANEGANI x AIRASIA
 
03:24
here comes a video destination from my last collaboration with Air Asia. Filmed by Al Amin for AIR ASIA Enjoy!
Views: 4339 gane gani
VALENTINE'S DAY with Gani + GIVE AWAY
 
05:06
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION HAPPY VALENTINE'S GUYS! gimana valentine's nya? dapet kado spesial kah dari orang terkasih? valentine's aku kali ini aku habiskan untuk menyayangi diri aku sendiri dengan melakukan perawatan di Dandelion kalian bisa loh memanjakan diri kalian disini, boleh visit http://www.dandelionwaxing.com/ untuk detail perawatan apa aja yang bisa kalian dapatkan setelah itu, aku lanjut hangout di Eighty Nine Cafe kemang kalo kalian ada rencana apa nih di hari kasih sayang ini? buat yang jomblo, tenang aja aku punya giveaway yang pasti bikin kalian merasa disayang karna #JombloDisayangGani aku akan bagi bagi hadiah dari @bitsandbobs.id @rosefieldwatches @posybeauty.id @studiotropik @eyewear.inc @ganeganiandco @justroses.id @dailydarling @nyxcosmetics_indonesia mau tau caranya? tonton videonya sampai habis ya! dan jangan lupa juga untuk follow instagram aku di @ganegani
Views: 4297 gane gani
MEET UP MAUREEN ASNTM 5 IN MANILA | TRAVEL VLOG TO PHILLIPPINES PART 1
 
27:01
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION hi guys! it's #Ganitheexplorer time! kali ini, aku berkesempatan berkunjung ke Phillipines with Air Asia!! lebih tepatnya ke Manila dan Boracay Island. di part 1 sini, aku akan kasih liat ke kalian, keseruan aku selama di Manila Manila, ternyata punya banyak tempat wisata yang wajib di kunjungi seperti; NATIONAL MONUMENT AT RIZAL PARK, INTRAMUROS, FORT SANTIAGO, SAN AGUSTIN CHURCH, CASA MANILA, BONIFACIO GLOBAL CITY (BGC), SM MALL OF ASIA, dan SM BY THE BAY, seru banget kan? bisa banget dijadiin panduan buat kalian yang punya niat liburan ke phillipines! P.S AirAsia will be flying directly from Jakarta and Bali to Manila starting January 2018. For more information, go to airasia.com XOXO, Gani
Views: 81062 gane gani
What's Inside My Mouth with Bio One
 
21:11
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Taadaaa! Another video challenge! this time i make What's inside my mouth video challenge with my not-so-little-bro Bio One Hope you enjoy #LOL You can check him out on https://www.instagram.com/je.bioone/
Views: 324491 gane gani
H&M STYLE Challenge | Shop Under 1 Million
 
10:24
A STUDIO47 Video Production. First of all, I would like to thank you to H&M Indonesia for having me and to let me do the Mix and Match Challenge with my Fans. Was FUN : ) Thank you. Location : H&M Indonesia - Gandaria City Store
Views: 519914 gane gani
BEACH LIFE at BORACAY ISLAND | TRAVEL VLOG to PHILIPPINES part TWO
 
15:35
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Hi guys! Another #GaniTheExplorer time Buat kalian yang sudah nunggu kelanjutan trip aku ke PHILIPPINES with Air Asia ini dia videonya. aku melanjutkan keseruan aku di filipin dengan mengunjungi Boracay Island. Di pulau yang terkenal sebagai salah satu destinasi wisata ini, banyak banget kegiatan yang bisa kita lakukan, diantaranya SUNSET SAILING, ISLAND HOPPING to PUKA BEACH, SNORKLING, CLIFF JUMPING at MAGIC ISLAND SHOPPING at D’MALL AVENUE And also have a PARTY at EPIC BORACAY Seru sekali pokoknya liburan kali ini, thank you so much for Air Asia Dan tunggu #GaniTheExplorer video selanjutnya yaaa! XOXO
Views: 8440 gane gani
GVLOG : GANEGANI CLASS OF JOGJA part 2
 
06:47
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION all the hard work pay off on the catwalk! congratulation to all my students :)) once again, I wanna say thank you to : MANUNGS (www.instagram.com/manungs) AMAZARA (www.instagram.com/amazara.id) GLENN PRASETYA (www.instagram.com/glennprasetya) EDWAN HANDOKO (www.instagram.com/papah_edwan) MAKE OVER (www.instagram.com/makeoverid) PLAZA AMBARRUKMO (www.instagram.com/plazaambarrukmo) ROYAL AMBARRUKMO YOGYAKARTA STUDIO47 and also to ALL OF MY STUDENT for this great moment :)) XOXO Gani
Views: 12882 gane gani
Whisper Challenge with Dion Wiyoko
 
17:54
A STUDIO47 Video Production. #lol I just can't stop laugh FUNNIEST video I've ever did :D Thumbs up if you feel what I feels
Views: 43218 gane gani
GET READY WITH ME | Christmas Dinner
 
07:06
A STUDIO47 Video Production MERRY CHRISTMAS EVERYONE Wishing you all having a Joyous Christmas with your loved ones And here's a bit about my Tonight Look at the Christmas Dinner with my Family. Enjoy
Views: 29954 gane gani
TOP 5 LOCAL BRAND LIPSTICK
 
06:24
Divideo kali ini aku akan kasih review dan swatches 5 lipstick lokal brand Indonesia. Lipstick lipstick ini aku pilih secara random, ada yg aku beli online dan ada jual yang tersedia di drugstores terdekat So please enjoy this video dan jangan lupa untuk follow instagram aku @ganegani XOXO, Gani
Views: 17598 gane gani
SPECIAL Q&A with Ayu Gani
 
11:56
A STUDIO47 Video Production. THANKS FOR ALL OF YOU for always support me and keep watching everything I do. I feel the love from all of you. For so many times you guys keep asking me for so many thing, I read it but I don't have much times to show how I appreciate ur love to me. So here's the summary of the Question that U often ask to me. ENJOOOYYYY : )
Views: 40475 gane gani
DAILY MAKEUP HAUL 2018
 
07:47
Hi guys! di video kali ini aku akan kasih liat kalian beberapa product make up yang aku pake sehari hari; productnya diantaranya ada 1. Wet n wild foundation 2. Anna sui loose powder 3. Sponge and brush 4. Make up forever compact powder 5. Nyx 3 steps to sculp 6. Makeup revolution ultra blush palette 7. And stories blush 8. Nyx wonderlust blush 9. Make over blush 10.bourjois blush 11. Venty beauty highlighter 12. Colour pop cute af eyeshadow 13. Colour pop super shock shadow 14. Heroine make up eyeliner 15.nyx eyeshadow 16. Make over eyeshadow 17. Nyx lingerie mini size 18. Posy beauty 19. Nyx jumbo eye pencil 20. Mac lipstick 21.studio tropic priming water kalo mau liat hasil make up nya kalian bisa cek di instagram aku @ganegani XOXO, Gani
Views: 5878 gane gani
CASTING MAKE UP with MAKE OVER
 
09:43
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION To all of you who always asking about my natural daily and also my casting make up, here's your answer! Hope you like it XOXO, Gani
Views: 6669 gane gani
TMI TAG | Ayu Gani
 
05:13
A STUDIO47 Video Production. It's my turn to do Too Much Information (About me) haha Hope you enjoy #LOL Music by Wondersound - Lovelyfriday https://soundcloud.com/wandersoundradio/lovelyfriday-podcast-13-by-jeff-kaale
Views: 7619 gane gani
What's Inside My Traveling Bag
 
07:17
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION In this video I show you my traveling essential and share some travel tips wohooo.. enjoy! XOXO
Views: 19470 gane gani
TRAVEL VLOG INDIA Part 1 | Jalan-jalan ke JAIPUR #GANITHEEXPLORER
 
16:47
Kali ini aku berjalan jalan ke JAIPUR, INDIA bersama Air Asia. Gimana sih India itu? To be honest it's been in my bucket list untuk mengunjungi Jaipur dan kali ini aku berkesempatan membuktikan sendiri apa yang semua orang katakan mengenai India bersama Aquinaldo Adrian dan Andra Alodita Enjoy my Travel Vlog! xoxo #ganitheexplorer
Views: 19967 gane gani
AYU GANI FOR WOMAN'S DAY
 
03:57
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION since, March 8th is the INTERNATIONAL WOMAN'S DAY i would like to tell you 3 woman that inspired me the most. there are Anna Wintour, Kate Moss and Helen Keller watch full video to know why please tell me how do you like it on comments below. XOXO, Gani Music by Wafia - Heartburn (Felix Cartal Remix)
Views: 3255 gane gani
GANI NGABUBURIT : COBAIN MASKER FAVORIT
 
08:49
Hi guys! gimana nih puasanya? lemas atau tetap segar? meskipun aku ga puasa tapi aku akan coba kasih kalian tips untuk isi kegiatan NGABUBURIT, yaitu dengan PAKAI MASKER supaya tetap segar sampe berbuka nanti hihi di video kali ini, aku akan kasih tau kalian 5 FACE MASK dan eye patch juga KOLEKSI aku yang bisa banget kalian coba! Hope you guys Enjoy this video dan jangan lupa juga untuk follow aku di instagram @ganegani
Views: 4950 gane gani
TRAVEL VLOG INDIA Part 2 | Joget-joget di JAIPUR #GANITHEEXPLORER
 
19:59
Another trip with Air Asia, masih di Jaipur, dan kali ini kami mengeksplor Rajasthan Culture lebih lagi. Enjoy!
Views: 8487 gane gani
HOW I EDIT MY INSTAGRAM PHOTO
 
07:12
YES..... It's another request Masihhh aja banyakkk yang tanya ke aku "Gimana sih edit presetnya?" SO.... Here's the step by step yaaaaa : ) Enjoy
Views: 3783 gane gani
GVLOG : SINGAPORE WITH JRYAN KARSTEN
 
21:51
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Another Gani Vlog here! And this time, me and JRyan having so much fun at Singapore you can check him out on his youtube channel https://www.youtube.com/channel/UC9HploBx9oyh7B_3I6LTySg Please tell me how do you like it on comment below. Enjoy! XOXO
Views: 15807 gane gani
GVlog : Wajah Femina 2016
 
08:51
A STUDIO47 VIDEO PRODUCTION Another Gani's Vlog here! this video show you my two days at Wajah Femina 2016. please tell me how do you like it on comment below Enjoy! XOXO
Views: 5599 gane gani